Leo Aalsma, getrouwd 2 uitwonenden dochters en 2 chihuahua’s. Sinds 1984 wonend op de van Wijnbergenlaan. Werkzaam als ICT beheerder bij SBB. Getriggerd door een flyer actie van het wijkplatform ben ik mij gaan interesseren in het reilen en zeilen van een wijkplatform. Gezien de
bijna 40 jaar dat we hier wonen voelde ik een verbintenis met de wijk. Daarom vindt ik het prettig dat ik iets terug mag doen. We vinden het hier fijn wonen en hopen dat nog een tijd te mogen doen. Als hobby heb ik elektronica om wat te spelen en motorrijden in clubverband bij de Stimon. Mijn vrouw en ik zijn samen lid van de Ssv de Eendracht, dé schietclub uit de regio en we zijn beide kleiduifschutters bij KSV de Betuwe in Ommeren. Door mijn technische achtergrond is mij gevraagd de communicatie met o.a. de website te onderhouden.

 

 

Henk Koot, ik ben in 1988 op de Wethouder ten Hamlaan in de Vaarst komen wonen . Ik ben getrouwd heb 4 kinderen. 4 kleinkinderen en een deeltijd hond. Ik heb 48 jaar gewerkt bij de gemeente Barneveld/gemeentebrandweer Barneveld

 

 

 

Joop van Veelen, Opgericht in 1958 en inmiddels dus een tijdje onderweg. Woon sinds 1986 aan de Elsevierlaan. Getrouwd met Martine.  3 kinderen en 5 kleinkinderen. Hobby’s: voetbal, golfen en reizen. Tientallen jaren als directeur in het groot (internationale) MKB actief geweest. Sinds 2005 zelfstandig ondernemer/eigenaar van www.procomm.eu. Heb daar geen operationele rol meer. Daarnaast altijd bestuurlijk actief geweest in vooral zakelijke belangenorganisaties. Momenteel voorzitter van de branchevereniging Promotional Products Professionals www.ppp-online.nl  en ook investeerder in die branche. Verder trek ik samen met Heleen Kleijer de kar van www.barneveldtomorrow.nl een heel mooi initiatief opgericht door het lokale bedrijfsleven waar we samen met de gemeente Barneveld en het onderwijs onze hoogopgeleide talenten binnen de regio trachten te houden.

 

 

 

Mariët Hooijer,  geboren en getogen Barneveldse. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als makelaar en moeder van twee prachtige kinderen. Samen met mijn gezin genieten we van al het moois wat Barneveld en omstreken te bieden heeft. Waarom ik bij het Wijkplatform zit? Omdat ik mijn buurt nog mooier en veiliger wil maken, zodat we hier ook in de toekomst met veel plezier mogen wonen.

 

 

 

Menke Plate, sinds 2017 ben ik woonachtig in deze wijk. Verkeer als aandachtsgebied is voor mij van essentieel belang. Veilig en met zo min mogelijk ergernissen zullen de wijkbewoners en bezoekers zich moeten kunnen verplaatsen door de mooiste wijk van Barneveld.

 

 

 

 

Renzo Kok, Sinds 2012 ben ik woonachtig in de wijk Vliegersveld. Veiligheid en je veilig voelen in je woonomgeving is in mijn ogen een must om je goed te kunnen voelen in en om je huis. Daarom  zet ik mij met vreugde in voor het wijkplatform. Daarnaast coördineer ik de WhatsApp groepen in  de wijken en stuur de Buurtwachters aan, dit alles valt onder Veilig  Vliegersveld de Vaarst.

 

 

 

 

Regina van Druten, is 24 jaar geleden in de Vaarst komen wonen en groen is voor haar persoonlijk van belang, maar ook in haar woonomgeving en haar woongenot. Heb jij adviezen en/of ideeën voor een groenere wijk dan hoor ik dat graag.   Mail mij op info@noord-oost.wijkplatform.com

 

 

 

Susanne de Jong,  al 33 jaar woonachtig in Barneveld. In het dagelijks leven ben ik docent op een middelbare school en vrijwilliger voor de stichting Annette van Ramselaar. Daarnaast ben ik moeder van 2 jongens in de basisschool leeftijd. Ik ben bij het wijkplatform gekomen omdat ik mij wil inzetten voor een (verkeers) veilige(re) buurt. Ik ben dan ook onderdeel van de werkgroep verkeer en veiligheid.